Minőség:

  • Társaságunk az ÉMI TÜV SÜD Kft. által tanúsított vállalkozás. 2003-ban bevezetett és azóta évente sikeresen megújított ISO 9001:2000 tanúsítvány, az Agrokemikáliák kereskedelmére, bérraktározására és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadásra vonatkozik.
  • 2007. évtől 285/-167/8/2007 számon engedélyezett „felső küszöbértékű veszélyes ipari üzemként” működik Társaságunk, melyet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság rendszeresen ellenőriz és véleményez.
  • 1992-ben indult, napjainkban is folytatott veszélyes tevékenységünk során egyetlen üzemi baleset, tűzeset, környezetkárosítás nem történt. Munkavállalóink egészsége kiemelten fon-tos számunkra, hiszen többen 10-12 éve dolgoznak Társaságunknál, azonos munkakörben.
  • Kereskedelmi tevékenységünket a korrekt üzletmenet, a gyors és pontos szállítmányozás, valamint a hosszú távú kölcsönös előnyökön nyugvó partnerkapcsolatok jellemzik. Ezt tá-masztja alá az elmúlt 5 évben mért hibás teljesítések száma, mely minden évben 10 eset alatt maradt.
  • 16 éve vagyunk közvetlen kapcsolatban a DU PONT és a BASF Magyarországi vállalataival.

Ars poetica:

Konzervatív értékeken nyugvó üzletpolitika, mindenkor a vevőpartnerek igényeihez igazodva. Értékeink megtartása mellett folyamatos fejlesztés a termékpalettában, és a szolgáltatás minősé-gében. Legális, és vevőközpontú kereskedelem képviselete, a változó gazdasági viszonyokhoz igazodva.